Brentmar4you har alltid vågat se behoven och med stor passion haft viljan att hjälpa och skapa unika vägar där försäljningen blir en naturlig service.
Det gör att företag får en chans att växa, skapa nya tankar och möjligheter.
Brentmar4you brinner för företagsutveckling där lågan är att se till klienternas nuläge och önskade läge. Hur kulturen i företaget ser ut och därifrån se en utveckling.

Det mesta handlar idag om hur vi anammar den digitala världen och skapar rätt förutsättningar i en utvecklande marknad. Målet med försäljningen är att skapa en hållbar affärsrelation som grundas på att båda parter långsiktig kommer att samarbeta.

Brentmar4you är övertygad om att ibland kan en säljbyrå vara första stegen innan man går till en marknadsbyrå, för det är era kunder som bygger ert bolag och igenom att vara lyhörd kan man skapa en stabil utveckling där kunderna leder er paketering och tjänsteutveckling till tillväxt.

Liza Brentmar, grundare av Brentmar4you

 

Liza har över 17 års försäljnings- och marknadserfarenhet med 11 års erfarenhet av styrelseengagemang. Har fungerat som senior rådgivare och även haft engagemang inom advisory board under 9 år.
Hon innehar NLP Master certifiering sedan 6 år tillbaka. Under yrkeskarriären har intresset för teknik följt henne då hon är utbildad nätverks- och supporttekniker.

Målet har varit att finna den absolut bästa och mest långsiktiga utvecklingen för befintlig affärsmodell genom att komplettera med nya verktyg, förfina segmenteringar och målgruppsfokus. Denna modell och arbetsmetod utvecklar klientens långsiktighet, skapar en naturlig tillväxt som känns trygg och detta sker med vikt kring varumärkesbyggande aktiviteter.

Våra värdeord är; Starka relationer, Ansvarstagande, Transparens och Utveckling

Alla GIVANDE SAMARBETEN
Börjar med en enkel dialog 

2 + 12 =